Beck Storer and Paul Meeuwsen 's The Reflection Room Installation

Beck Storer and Paul Meeuwsen Discloses The The Reflection Room Installation

Beck Storer and Paul Meeuwsen , the project leader of the award winning project Installation by Beck Storer and Paul Meeuwsen points out, Inspired by the colour red, which symbolises good fortune in Chinese Culture, The Reflection Room is a spatial experience that has been created entirely out of red mirrors to create an infinite space. Inside, typography plays the role of connecting the audience to each of the Chinese New Year’s main values and prompts people to reflect on the year that has been and the year ahead..

Beck Storer and Paul Meeuwsen 's The Reflection Room Installation Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=52998

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Events homepage.

Design Competition
Copyright © 2010 - 2018 Design Events - designevents.org - All Articles