Award Winning I-House [house of Horizon] Residence

Masahiko Sato Shows The I-House [house of Horizon] Residence

Masahiko Sato, the lead designer of the highlighted project residence by Masahiko Sato illustrates, The building site is a long, narrow piece of land between a coastline road and a cliff. The key design concept, besides assuring a sufficient living space, was to harmonize with the surrounding natural environment. The land sits two meters below the roadside, and the natural slope of the land was daringly used without trying to restructure it. .

Award Winning I-House [house of Horizon] Residence Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=37670

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Events homepage.

Design Competition
Copyright © 2010 - 2017 Design Events - designevents.org - All Articles